Make your own free website on Tripod.com
ТУБИ
ЗА НАШИТЕ БРАТЯ ПО ОРЪЖИЕ
Една антитерористична инициатива


 
 

Българи,
свидетели сме на шока и ужаса, в който изпаднаха нашите американски братя, поради факта, че Садам Хюсеин им отказва мирен достъп до петролните залежи на Ирак! Заради този терористичен отказ, нашите приятели трябва да воюват в една далечна и чужда страна, където гине в момента цвета на великата американска нация!
 
 

Нашите братя ГИНАТ!
 

Българи,
нека помогнем на нашите американски братя!
 
 

Нека всеки доблестен българин-антитерорист събере колокото може повече празни стари туби и да ги предаде на американското посолство в София!
 

Целта на това благородно начинание е следната: когато съберем достатъчно туби, нашите американски братя ще могат да си налеят и отнесат вкъщи така необходимият им иракски петрол, и ще се приберат живи и здрави при близки и приятели в родината.
 

Българи,
предавайте вашите туби всяка събота в 12.00 часа на охраната на американското посолство в София, от страната на Народния театър. За тази си братска помощ вие ще получите моралното удовлетворение, че сте част от антитерористичната коалиция! Вие ще помогнете на американските герои да не се връщат в черни ковчези в родината, а свежи и приветливи, носейки в ръце пълни туби жадуван иракски петрол!
 

Туби от минерална вода или безалкохолни напитки също вършат работа! 

Българи, не позволявайте на политически партии и организации /например БСП/ да яхнат вашата човешка позиция относно войната в Залива. 
Просто дарете ТУБИ за мира ! 

 

Всяка събота, 12.00 часа, Американското посолство в София !
Побързайте!

Нашите братя ГИНАТ!
 
 
 
 
 
 

Една антитерористична инициатива на
Ziezi ex quo Vulgares